TITLE

DESCRIPTION

Opłaty, dane do przelewu

Opłat należy dokonać z góry do 28 dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc,

w którym następuje korzystanie z posiłków, wyjątek stanowią wrzesień
i styczeń, gdzie opłaty wnoszone są do 5 dnia miesiąca. W grudniu nie płacimy za styczeń.

Rozliczenia za odwołane posiłki dokonujemy przy płatności na następny miesiąc.

Stołówka szkolna funkcjonuje na podstawie regulaminu, który znajduje się na stronie internetowej szkoły (http://sp267.waw.pl/stolowka/) i tablicy ogłoszeń w stołówce szkolnej, sporządzonego w/g wydanego zarządzenia:

ZARZĄDZENIE NR 1302/2017 PREZYDENTA MIASTA STOŁECZNEGO WARSZAWY
z dnia 3 sierpnia 2017 roku w sprawie zaakceptowania warunków korzystania ze stołówek zorganizowanych w przedszkolach i szkołach m.st. Warszawy oraz upoważnienia dyrektorów szkół i przedszkoli do zwalniania z opłat za posiłki.

e-mail: obiady267@wp.pl

Bez tytułue-mail: obiady267@wp.pl 

 

 

 

 

REGULAMIN STOŁÓWKI SZKOLNEJ

 

 

 

 

 

 

 

Koszt posiłków w abonamencie wyliczamy na podstawie wzoru:
klasy I – VIII – 7,00 cena jednego obiadu pomnożona przez ilość dni w miesiącu

grupa “O” – 10,00 zł cena jednego śniadania i jednego obiadu pomnożona przez ilość dni w miesiącu

Obiady wydajemy od 7 września 2023

 

Informujemy, że karta będzie aktywna przez dany miesiąc, za który wpłynęła opłata. W przypadku braku wpłaty w ustalonym terminie karta zostaje automatycznie zablokowana, tym samym spowoduje to, że dziecko zostaje wykreślone z listy.

W razie zgubienia karty magnetycznej wydawany jest duplikat- koszt 20,00 zł.

Opłaty za duplikat dokonujemy na konto Rady Rodziców 89 1240 6061 1111 0000 4739 3745 z dopiskiem “opłata za duplikat karty”.

Potwierdzenie wpłaty prosimy niezwłocznie przesłać na adres: obiady267@wp.pl

 

WNIOSEK O ZWROT NALEŻNOŚCI ZA NIEWYKORZYSTANE OBIADY

UWAGA!  Wniosek o zwrot należności za niewykorzystane obiady wypełniamy tylko w przypadku całkowitej rezygnacji z obiadów.

 

 

Koszt miesięczny obiadów w abonamencie w roku szkolnym 2023/2024 dla klas I-VIII

wrzesień:  119,00 zł   (17 dni)

październik: 147,00 zł  (21 dni)

listopad: 147,00 zł  (21 dni)

grudzień: 112,00 zł  (16 dni)

Koszt miesięczny śniadań i obiadów w abonamencie w roku szkolnym 2023/2024 dla grupy “O”

wrzesień:  170,00 zł  (17 dni)

październik: 210 zł  (21 dni)

listopad: 210,00 zł   (21 dni)

grudzień: 190,00 zł  (19 dni)

 

 

 KARTA ZGŁOSZENIA DZIECKA  DO KORZYSTANIA Z POSIŁKÓW

Wpłaty należy dokonać przelewem na konto bankowe:

36 1030 1508 0000 0005 5098 4059
odbiorca: Szkoła Podstawowa nr 267, ul. Braci Załuskich 1, 01-773 Warszawa
tytułem: opłata za wyżywienie – imię i nazwisko dziecka (nie rodzica), klasa do której uczęszcza (obecnie).

Wpłat za posiłki rodzeństwa i za każdy miesiąc prosimy dokonywać odrębnie, nie zaokrąglamy kwot.

Po dokonaniu płatności (każdego miesiąca) prosimy o przesłanie dowodu wpłaty na adres: obiady267@wp.pl

 

 

UWAGA! Każdą nieobecność lub rezygnację korzystania z posiłków należy niezwłocznie zgłosić e-mailowo: obiady267@wp.pl w ostateczności telefonicznie (22 663-48-49 wew. 14) w dniu poprzedzającym nieobecność lub do godz. 9.00 w dniu, w którym dziecko będzie nieobecne. Rozliczenia za odwołane posiłki dokonujemy przy płatności na następny miesiąc. 

Jadłospis

Tydzień I

poniedziałek

wtorek

środa

 czwartek 

 piątek  

jadłospis 

07.09 – 08.09

zupa z soczewicy z ziemniakami (9), ryż pieczony z jabłkiem i serkiem homogenizowanym (7), kompot wieloowocowy zupa pomidorowa z makaronem (wege) (7,9), ziemniaki, pieczony filet z miruny (4), surówka z białej kapusty z sosem jogurtowo – majonezowym (3,7), woda z cytryną i miodem

 

Do posiłków podajemy owoce sezonowe.

Intendent zastrzega sobie prawo wprowadzania zmian w jadłospisie.

 

Tydzień II

poniedziałek

wtorek  

 środa

czwartek

piątek

jadłospis

11.09 –

15.09

zupa fasolowa z ziemniakami (9), makaron z białym serem i truskawkami (1,3,7), kompot wieloowocowy zupa barszcz czerwony z ziemniakami (7,9), kasza gryczana, gulasz z wołowiny, mizeria (7), kompot z wiśni zupa ogórkowa z ziemniakami (7,9)(wege), makaron spaghetti z sosem mięsnym (1,3), surówka z rzodkiewki z jogurtem (7), kompot z jeżyn zupa grochowa z kaszą pęczak (9), ziemniaki, kotlet mielony wołowo – wieprzowy (1,3), buraczki zasmażane (1,7), kompot śliwkowy zupa zacierkowa z ziemniakami (3,9), ziemniaki, filet z miruny w panierce (1,3,4), surówka wielowarzywna (3,7), woda z cytryną i miodem

 

Do posiłków podajemy owoce sezonowe.

Intendent zastrzega sobie prawo wprowadzania zmian w jadłospisie.

 

 

Tydzień III

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

 jadłospis

18.09-22.09

zupa żurek z jajkiem i białą kiełbasą (3,9), kluski leniwe z masełkiem (3,7), surówka z marchewki i jabłka z jogurtem i chrzanem (7), kompot z jeżyn zupa barszcz czerwony z ziemniakami (7,9), kasza bulgur, kurczak z warzywami po meksykańsku, surówka z białej kapusty (3,7), kompot śliwkowy zupa z dyni z zacierkami (3,9)(wege), ziemniaki, kotlet schabowy (1,3), fasolka szparagowa z masełkiem (7), kompot z malin zupa jarzynowa z ziemniakami (7,9)(wege), kasza pęczak, klopsiki w sosie pieczarkowym (1,3), surówka z ogórków kiszonych, kompot z wiśni zupa krupnik (9), pierogi ruskie (1,3,7), surówka z buraków, woda z cytryną i miodem

 

 

Do posiłków podajemy owoce sezonowe.

Intendent zastrzega sobie prawo wprowadzania zmian w jadłospisie.

 

Tydzień IV

poniedziałek

wtorek

środa

czwartek

piątek

jadłospis

25.09-

29.09

zupa kapuśniak z ziemniakami (9), naleśniki z serem i polewą z owoców (1,3,7), kompot z jeżyn zupa ogórkowa z ziemniakami (7,9) (wege), kasza bulgur, gulasz z indyka w sosie z suszonymi pomidorami, kalafior gotowany (7), kompot z malin zupa pomidorowa z ryżem (7,9) (wege), ziemniaki, udziec z kurczaka pieczony, surówka z ogórków kiszonych i papryki, kompot ze śliwek zupa barszcz ukraiński z ziemniakami (7,9), pierogi z mięsem (1,3), surówka wielowarzywna, kompot z truskawek zupa zacierkowa z ziemniakami (3,9), ziemniaki, ryba w sosie greckim (4), woda z cytryną i miodem

Do posiłków podajemy owoce sezonowe.

Intendent zastrzega sobie prawo wprowadzania zmian w jadłospisie.

 

Tydzień V

poniedziałek

wtorek 

środa 

czwartek 

piątek 

 jadłospis

 

 

 

 

 

 

Do posiłków podajemy owoce sezonowe.

Intendent zastrzega sobie prawo wprowadzania zmian w jadłospisie.

 

 

 

GRAMATURA:

zupa 250-400ml

ziemniaki 150-210g
kasze, ryż, makaron 0,40-150g
kluski śląskie, kopytka 0,80-180g
naleśniki, krokiety, pierogi 200-400g
mięso soute 0,60-100g
kotlety mielone 0,60-110g
surówki 0,90-150g
jarzyny 100-150g
napoje 200-250ml

OZNACZENIA ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH:
1 – zboża zawierające gluten
2 – skorupiaki i produkty pochodne
3 – jaja i produkty pochodne
4 – ryby i produkty pochodne
5 – orzeszki ziemne (arachidowe)
6 – soja i produkty pochodne
7 – mleko i produkty pochodne
8 – orzechy
9 – seler i produkty pochodne
10 – gorczyca i produkty pochodne
11 – nasiona sezamu i produkty pochodne
12 – dwutlenek siarki
13 – łubin
14 – mięczaki

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

godlologo singlebip_logo_pomn1_grad

Adres

Szkoła Podstawowa nr 267 im. Juliusza Słowackiego w Warszawie,
ul. Braci Załuskich 1 , 01-773 Warszawa